Yritys

Palvelumme avulla saat tilattua kuntotutkimukset, sisäilmatutkimukset ja juridiset palvelut kaikkialle Suomeen.

Sisäilmatutkija.fi on sisäilma- ja kuntotutkimuksia kuluttaja- ja yritysasiakkaille välittävä palvelu. Palvelun tarjoaa RTA-tutkimus Suomi Oy, joka kuuluu valtakunnalliseen Kiinteistölakimies Group -konserniin. Saat kaiken tarvittavan tutkimuspalvelut ja tarvittaessa myös lakiavun yhdellä yhteydenotolla. Palvelemme sinua ympäri Suomen.

Yhteistyössä toimivat tekniset ja juridiset asiantuntijat toimivat itsenäisinä palveluntarjoajina. Tilattavista tutkimuksista ja juridisista palveluista tehdään aina sopimus suoraan asiakkaan ja asiantuntijan, asiantuntijayrityksen tai Kiinteistölakimies Groupiin kuuluvien toimistojen välillä. Sisäilmatutkija.fi tai RTA-tutkimus Suomi Oy ei toimi sopimusosapuolena eikä osallistu millään tavalla asiakkaan tilaamaan tutkimustyöhön tai juridisiin palveluihin.

Miksi Sisäilmatutkija?

Kokemuksemme mukaan asuntokaupan virhevaatimukset voivat menestyä parhaiten vasta huolellisten tutkimusten jälkeen. Välittämämme asiantuntijat ovat kokeneita ammattilaisia, jotka tarvittaessa todistavat asuntokaupan riita-asiassa oikeudessa. Myös sovinnon saavuttaminen on helpompaa, kun asuntokauppariidan vaatimukset perustuvat luotettavasti selvitettyihin virheisiin.

Miksi Kiinteistölakimies?

Asuntokaupan riidoista syntyvien vahingonkorvaus-, hinnanalennus- tai kaupanpurkuvaatimusten ajamisessa kannattaa käyttää valtakunnallisesti toimivan Kiinteistölakimies Groupin palveluita. Kiinteistölakimies hoitaa ammattitaitoisesti kiinteistö- ja asuntokaupoista syntyvien riitojen sovittelemisen ajamisen oikeudessa.