Sisäilmatutkimus

Epäiletkö huonoa sisäilmaa kodissasi tai oletko jo saanut terveysoireita? Sisäilmatutkimusten tarve todetaan asukkaiden oireilun perusteella.

Sisäilmatutkimus

Sisäilman laadun selvittämiseksi asiantuntija vierailee kohteessa, kartoittaa tilanteen ja tekee aistinvaraiset havainnot sisäilmasta. Sisäilmatutkimus edellyttää aina tutkijan ennakkokäyntiä kohteessa.

Havaintojen pohjalta valitaan toimivimmat menetelmät sisäilmaongelman korjaamiseksi. Tutkimuksesta saat kattavan raportin joka on tarpeellinen etenkin silloin, kun tutkimus tehdään asuntokaupan virheen selvittämiseksi. Virheen reklamoinnissa myyjälle ei kannata viivytellä, ettet menettäisi oikeuttasi hinnanalennukseen ja muihin korvauksiin. Lue lisää blogistamme!

Kiinteistölakimies Groupin lakimiehet avustavat sinua virheestä reklamoinnissa ja korvausten hakemisessa. Tilaa Kiinteistölakimiehen maksuton arvio tilanteestasi tästä!

Lue lisää homeiden ja mikrobien aiheuttamista terveyshaitoista blogistamme!

Tyypillisiä tutkimustoimenpiteitä:

Jos epäilet ostamassasi omakotitalossa tai rivitalossa sisäilmaongelmaa, älä jää ongelmasi vuoksi yksin, vaan ota yhteyttä! Meiltä saat niin tutkimus- kuin lakiavun ongelmaasi.

Lue lisää blogistamme!

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Tutustu meidän muihin palveluihin

Palvelut
Takaisin