Kodit ja asuminen

Oletko ostanut asunnon, omakotitalon, rivitaloasunnon tai mökin, jossa epäilet kosteusvahinkoa, sisäilmaongelmaa tai muuta virhettä? Huolestuttaako kotisi asumisterveys?

Kuntotutkimus

Kuntotutkimus on tarpeen, kun kodin rakenteissa tai sisäilmassa havaitaan puutteita, joita ei voida aistinvaraisin menetelmin tunnistaa. Laajan kuntotutkimuksen toteuttaa aina pätevä rakennusterveysasiantuntija, ja meidän kautta saat tutkimuksesta myös juridisen arvion.

Lue lisää

Sisäilmatutkimus

Epäiletkö huonoa sisäilmaa kodissasi tai oletko jo saanut terveysoireita, joiden arvelet johtuvan sisäilman ongelmista? Sisäilmatutkimusten tarve todetaan tavallisimmin kiinteistössä asuvien tai oleskelevien henkilöiden oireilun vuoksi.

Lue lisää

Homekoiratutkimus

Oletko ostanut omakotitalon, rivitaloasunnon tai mökin, jossa haisee home tai epäilet huonoa sisäilmaa? Tilaa kauttamme luotettava homekoiratutkimus.

Lue lisää
Rakennusterveyspuhelin

Rakennusterveyspuhelin

Rakennusterveyspuhelimesta saat ensiavun rakennusterveysasiantuntijan hankintaan ja asuntokaupan virhetilanteisiin.

Lue lisää

Kiinteistölakimiehen palvelut

Parhaassa tapauksessa asuntokaupan jälkeen paljastunut ongelma ratkeaa jo alustavan kuntotutkimuksen ja juridisen arvion pohjalta. Välillä tilanne vaatii kuitenkin kattavampia kiinteistölakimiespalveluita.

Lue lisää