Kiinteistölakimiehen palvelut

Kiinteistölakimies Group palvelee koko maassa asunto- ja kiinteistökaupan ongelmatilanteissa. Olemme erikoistuneet asuntokauppariitojen oikeudellisiin ja sovinnollisiin ratkaisuihin.

Kiinteistölakimies auttaa asuntokauppariidassa

Parhaassa tapauksessa asuntokaupan jälkeen paljastunut ongelma ratkeaa sisäilma- tai kuntotutkimuksen jälkeen. Välillä tilanne vaatii kuitenkin kattavampia juridisia toimenpiteitä.

Virheestä reklamoinnissa ja korvauksen hakemisessa on toimittava ripeästi. Jotta ostaja voi menestyksekkäästi vaatia myyjältä hinnanalennusta, vahingonkorvausta tai kaupan purkua, on ostajan lain mukaan ilmoitettava viipymättä myyjälle virheestä ja virheen merkityksestä.

Kiinteistölakimies avustaa virhereklamaation laatimisessa sekä sovintoneuvotteluissa myyjän kanssa. Tarvittaessa hoidamme riita-asian oikeudessa. Kiinteistölakimies Groupin toimistot sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Espoossa, Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Seinäjoella. Palvelemme ympäri Suomen.

Ota heti yhteyttä Kiinteistölakimieheen. Alkuneuvottelu on aina maksuton eikä sitouta sinua mihinkään!

Lue lisää blogistamme!

Riidanratkaisupalvelumme

Pyrimme ratkaisemaan asuntokauppariidat aina sovinnollisesti myyjän kanssa käytävin neuvotteluin, mutta tarvittaessa hoidamme riita-asian ajamisen oikeudessa. Palvelu sisältää:

* Asuntokaupan reklamaation tekeminen on tärkeää, jotta et menetä oikeuttasi korvaukseen ja keskusteluyhteys vastapuolen kanssa säilyy. Tämän vuoksi suosittelemme, että virheestä ilmoitetaan myyjälle heti, kun virheen merkitys on alustavasti tiedossa. Lue aiheesta lisää Kiinteistölakimiehen blogista. Riitaisen asian kustannukset korvataan tyypillisesti oikeusturvavakuutuksesta. Autamme myös laatimaan vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiölle.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Tutustu meidän muihin palveluihin

Palvelut
Takaisin